Retourneren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of beoordelen, tenzij anders vermeld.

Het recht van retourneren verstrijkt 14 dagen na de dag dat het artikel in je bezit is.

Je maakt gebruik van het recht van retourneren door onderstaand contactformulier in te vullen. Belangrijk is om je bestelnummer te vermelden.

[contact-form-7 id=”170793″ title=”Contact form 1_copy”]

Je ontvangt binnen een werkdag een bericht met de retourinstructies. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening (m.a.w. de kosten worden door de consument betaald).

Je kunt het artikel alleen terugsturen als:

  • Het artikel compleet en onbeschadigd is.
  • Het artikel in de originele en onbeschadigde verpakking zit.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat PlayStation 4 Club niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen.

Het bedrag staat binnen enkele dagen (maximaal 14 dagen) na verwerking van het retour op je rekening.

Ruilen
Het ruilen van een artikel voor een ander artikel van PlayStation 4 Club geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen 14 dagen na ontvangst en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. De verzendkosten voor retour zijn voor eigen rekening. Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.